Ny design! :D

Nu har snällaste Alice gjort en design till mig! Tack till henne :D

Ny design^^

Hey,

Jag heter alice, och jag har gjort en ny desxign här :)

min blogg heter: http://alicebilder.blogg.se/ , där jag bloggar då och då..

Om nån vill att jag ska göra en design, säg till filippa så får hon säga till mig, eller lämna en kommentar på min blogg :)

Här är en bild på mig, en på min hamster, en på mina fåglar och en bild jag har tagit i paris :)

jag... :)

pysen <3

Pop o trixy <3

eiffeltornet :)

 

Hejdå :)

 


Jag vet...

Heej!
Jag vet att jag har haft jätte dålig uppdatering men jag har inte hunnigt, och vem orkar sitta vid datan när det är soligt ute? Aa iallafall inte jag, eller ibland går det ju men jag vill ju vara med mina kompisar också. Aja lite nytt. Jag har gjort en sån där "//filippa" sak. Aa jag kommer anvnda den!




Tröttis ♥

Chaaa alla glada! :)
Idag har vi haft projekt och det gick väl bra. Jag är med i café gruppen och vi gör halva dagen fix i cafét och andra halvan så bakar vi. 5:na fixade i cafét först då målade jag blått på fönsterna, och andra halvan av dagen bakade vi. Jag och Matilda inproviserade lite, hehe. Och så hällde vi i för mycke i formarna och så ran de ut till en gegga men de va gott. Sen har jag gått hem och fixat lite....
Puss♥

Hej(a)♥

Godmorgon bloggis :D
Idag är det dans uppvisning och sånt, roligt. Ska nog åka till dansen runt halv ett eller ett. Och så ska jag nog gå och handla lite kanske eller jag vet inte riktigt.
Jag tycker personligen att det är roligare om man laddat upp bilder. Men varför gör inte jag det då? Jo för att jag inte orkar. Jag gör något konstigt med sladden eller med överförnings momentet på datan så att det bara cpar sig hela tiden... Därför läger inte jag upp så många bilder, Men igår så tror jag att det var Mathildas pappa som fotade mig när jag dansade eller de såg ut som att han gjorde de eller asså att det var någon som fotade. Och har vi ju snälla Jonny (stavning) som fotar vaje dag!
Puss<3

Världen har inte gått under!♥

Heeej,
världen har inte gått under!

Dansuppvisning!♥

Hej, nu har jag inte bloggat alls mycket men det är bara för att det är dans uppvisning och då orkar jag inte blogga. Igår kom jag hem typ kl 22.10 eller något och då skulle jag äta något för min mage hade typ dött, Sen skulle jag duscha, borsta håret och fixa lite så ca kl 23.30 kom jag i säng och sommade runt 23.45... Inte så sent men asså jag har ju 2 dansuppvisningar idag så jag behöver lte kraft. Sen idag ska jag åka till forellen kl 12.30- 13.00 eller någon stans där. Så jag har värken orkat blogga eller hunnigt... Men det kommer bilder sen som Jonny (stavning) har tagit, han sitter och fotar alla shower! Ett stort tack toll honom! Så det kanske kommer bilder sen eller jag tror att det komemr bilder, om vi fassnar på bild asså.

Puss:D

Viktigt!

© På ALLA bilder!

OMG

Omg kolla!
http://www.youtube.com/watch?v=5ZSAnUGLH8g&feature=player_embedded#at=17
asså man tror inte att det är sant!

Inte bra....

Hejsaaan
Idag kommer det inte vara bra uppdatering alls. Det här inlägget kanske blir de enda. Först ska jag ha träning (dans) 12.00-14.00 och sen kommer jag hem och ska göra lite läxor så att jag kna åka till stallet på tisdag och sen ska jag på rep i forellen kl 18.00-____ hehe jag vet inte när det kommer vara slut xd. och då ska jag typ äta och kolla läxa och sen ska jag kolla på tv och sen sova.. Så inte bra uppdatering idag.
puss<3

dålig uppdatering..<3

Hej
Jag har varit jätte dålig på att uppdatera.. men jag har inte orkat..
och det kommer inte bli så mycket den här veckan heller eftersom att det är dansuppvisnin..<3
Ajaa hejdå<3

Inga bilder!♥

Hej
Kollade min egen blogg för att se hur det såg ut och det var typ inga bilder!:O
Det måste jag bli bättre på asso!
puss
Den här tröjan och linnet har jag p¨å mig idag!

Skola ♥

Hej!
Snart ska jag dra mig i väg till skolan. Eller vi ska till koladammarna vid stallet. Vi skulle typ kolla på kryp...Äkligt! Men sånt är livet. Vi delades in i grupper och jag blev med Markus Simon och Lovisa! Aaa men nu har jag inget att säga...
Hejdå<3
pussi♥
( NU kommer Lovisa logga in på datan :D)

Orkar inte...♥

Hejsan!
Just nu tänkte jag att jag kunde ladda över bilderna från igår, men jag orkar inte hämta mobilen.... Så ni får dom en annan dag.
Idag hade vi fotboll på idrotten, ganska kul för jag fick ett bra lag! Sen gick jag och Wilma hem till henne och häntade mackor ( vi hade inge goda mackor hemma ). Sen fixade vi lite här hemma och hon messade med mina kompisar... Sen skulle jag på dans, först körde vi och sen så kom Siri och ville kolla och då tog hon med sig sin grupp in så fick dom kolla på oss. Sen skulle vi kolla på dom men innan det så dansade vi igenom en annan dans. Sen gick vi och kollade på dom, sen va dansen infrinsip slut. Men vi skulle visa killarna så vi som kunde stannade kvar utanför och väntade på att hon skulle ta in killarna. Och då tog jag en giraff som låg där och bah hej jag heter Lollo! hahah det var jätte kul! Sen visade vi och alla va jätte fnittriga och när man skulle pecka och sen när man skulle sheika va det pinsamt.... Aja inget mer att säga!
Puss♥

Bilder!♥(Vasa museet)

Hejsan!
Nu tänkte jag föra över bilderna från Vasa museet! Hoppas ni gillar bilderna♥
eller bilderna kommer imorn... För det krånglar...:(
pussi ♥

Vasa♥

Hejsan!
Idag har klasserna varit på vasa museet. Det var jätte kul, vi hade en jätte bra gaid( stavning) som visade oss runt och så fick vi smaka på torkad och saltad fisk, det var ganska gott med en liten bit men att äta en hel sån... BLÄ! Sen när turen va klar skulle vi äta och det fanns inga bord så vi fick sitta på golvet... Och sen var det några som tog kort!? Asså på oss!!! Och dom frågade inte!? Helt sjukt! Men sen fick vi gå runt själva och då gick jag med Vanessa, Daniel, Eddie och Oscar! Hahah Daniel va lite kånstig han hade typ ätit något heheh. Bilderna kommer sen!
Puss♥

Hej

Nu ska jag på utväklings samtal, innan har jag varit med Vendela och Wilma, hinner inte skriva nu så det blir ett kort inlägg Puss

Video ♥

Hej kort inlägg men..
Nu ska jag försöka lägga in en video på bloggen..
Så vi ska se om det går , Skriver snart :D<3
baayy<33

2 Maj imorn ♥

Hejsan
Vet ni jag har namnsdag imorn! Hahha det visste jag inte själv... Eller jag visste men hade glömmt bort de...
Inget mer att säga ,<3
Bay<3

Heej hopp häst galopp ♥

Cha alla som läser min blogg!
Idag ska jag dansa balett.. Inte jätte kul men jag måste gå för att vi måste träna in för showen som är 19, 20, 21 och 22 maj i forellen, vi får lägga till extra långa pass och extra pass för träning så det kanske inte blir så jätte mycket bloggning, men jag kanske kan fixa någon som gäst bloggar. Och när det är uppvisning kommer jag nog kanske inte blogga något den helgen, torsdagen och fredagen.... Men som sakt fixar nog en gäst bloggare. Nej nu kom jag på en sak! Jag måste ju hoppa ridningen eftersom att det är på en fredag! Hoppas vi inte ska göra något jätte roligt... Då dör jag! Åh om det är barbacka ska jag fråga Claudia om jag kanske kan rida barbacka veckan efter det! Åhh gud va roligt om man fick hoppa barbacka eller något, kanske inte så höga hinder men typ... aa men jag vet inte men åh va roligt det skulle vara! Hahaha hät sitetr jag och drömmer lite...
Ni som läser tycker ni att det är ngot som jag ska ändra på? Eller om jag ska göra något? Det är bara att säga till :D
// Filippa

RSS 2.0